Pindarotsjesijs

Houd je net zo veel van ijs als ik? Lees dan dit artikel voor het simpelste ijs ever. Mijn favoriete chocoladewinkel is Rousseau. In Limburg is deze winkel overal bekend. Er zijn dan ook maar liefst 18 vestigingen in deze provincie. Er is ook nog een winkel in Someren en een in Düsseldorf. Ze hebben zoveel lekkere chocolade en bonbons dat ik er echt een paar keer per jaar heen moet om in te slaan. Ze staan bekend om hun overheerlijke pindarotsjes. Een tijd geleden hebben ze 3 soorten ijs op de markt gebracht, waaronder pindarotsjesijs. Helaas bleef dat niet lang in het assortiment, maar inmiddels kan ik pindarotsjesijs niet meer missen. Dus sindsdien maak ik het zelf. En het is super simpel. En heerlijk. En lekker. En jummie.

INGREDIËNTEN PINDAROTSJESIJS

voor 2 schaaltjes

8 pindarotsjes

3 dl vanille-ijs

pindarotsjesijs2
BEREIDING

Hak de pindarotsjes fijn. Laat het ijs een beetje ontdooien en roer er dan de pindarotsjes door. Laat het ijs dan weer bevriezen in de vriezer. Schep het ijs in een mooi schaaltje en geniet. Dit is waarschijnlijk mijn kortste recept ooit. Ik zei je toch dat het heel gemakkelijk is.

TIP

Ik heb het ijs gelijk in het hartje gedaan en met hartje en al bevroren. Als je het wil storten, dompel de onderkant dan een paar seconden in warm water. Dan laat het ijs gemakkelijk los.

Posted in ijs

2 thoughts on “Pindarotsjesijs

  1. IJssalon De Kleine Haan in Limbricht – MollyPollyCupcake

    […] & Jerry’s en mijn zelfgemaakte ijs met pindarotsjes. Het recept hiervan kun je hier vinden: https://www.mollypollycupcake.nl/pindarotsjesijs/. Ik ga ook graag ijs eten bij een ijssalon. Lekker in het zonnetje zitten op het terras en […]

    # 11 augustus 2020 at 13:55 Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *