Zoals je misschien wel weet, is pure chocola mijn favoriete chocoladesmaak. Van wit ben ik meestal niet zo weg, maar in de rocky road die ik je vandaag laat zien, smaakt het verrassend goed! Ik vond het leuk om deze rocky road een paastintje mee te geven, want voor je het weet is het alweer Pasen en breekt de lente aan. Daar hoort toch iets vrolijks lekkers bij!
INGREDIËNTEN PAAS ROCKY ROAD
Voor ongeveer 10 stukken
100 gram witte chocola
50 gram meringues
50 gram dragee eitjes of M&M’s voor Pasen
50 gram mini marshmallows
BEREIDING
Bekleed een vierkante of rechthoekige bakvorm met bakpapier. Zo kun je na het afkoelen de rocky road gemakkelijk eruit halen. Smelt de witte chocola au bain-Marie. Laat het iets afkoelen. Hak de meringues en eitjes grof. Roer dan driekwart van de meringue, de eitjes en de marshmallows door de chocola. Stort het in de vorm en strijk het een beetje glad. Druk de rest van de snoepjes bovenop vast. Laat de rocky road helemaal afkoelen en snijd er blokjes van. Fijne Pasen!
TIP
Als je bakvorm te groot is, kun je hem toch gewoon gebruiken. Dan giet je de chocola aan 1 kant. Het is redelijk stijf, dus het loopt niet uit.