Paas rocky road

Zoals je misschien wel weet, is pure chocola mijn favoriete chocoladesmaak. Van wit ben ik meestal niet zo weg, maar in de rocky road die ik je vandaag laat zien, smaakt het verrassend goed! Ik vond het leuk om deze rocky road een paastintje mee te geven, want voor je het weet is het alweer Pasen en breekt de lente aan. Daar hoort toch iets vrolijks lekkers bij!

detail paas tocky road mett meringue, eitjes en marshmallows
INGREDIËNTEN PAAS ROCKY ROAD

Voor ongeveer 10 stukken

100 gram witte chocola

50 gram meringues

50 gram dragee eitjes of M&M’s voor Pasen

50 gram mini marshmallows

BEREIDING

Bekleed een vierkante of rechthoekige bakvorm met bakpapier. Zo kun je na het afkoelen de rocky road gemakkelijk eruit halen. Smelt de witte chocola au bain-Marie. Laat het iets afkoelen. Hak de meringues en eitjes grof. Roer dan driekwart van de meringue, de eitjes en de marshmallows door de chocola. Stort het in de vorm en strijk het een beetje glad. Druk de rest van de snoepjes bovenop vast. Laat de rocky road helemaal afkoelen en snijd er blokjes van. Fijne Pasen!

stukjes paas rocky road
TIP

Als je bakvorm te groot is, kun je hem toch gewoon gebruiken. Dan giet je de chocola aan 1 kant. Het is redelijk stijf, dus het loopt niet uit.

tekst Liefs, Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *