Welkom bij MollyPollyCupcake!

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Ik ben Kim en ik houd heel erg van bakken én van alles wat zoet is. Houd jij ook zo van taart, cupcakes, chocola, cheesecake en ijs? Dan zit je hier helemaal goed. Van toetjesdiner tot ijsfeestjes; ik inspireer je graag met allerlei lekkere recepten, baktips en recensies op het gebied van zoet.

Hoe ik bij de gekke naam MollyPollyCupcake kom? In 2014 kreeg ik mijn lieve teckeltje Molly. Ik wilde haar in eerste instantie Cupcake noemen. Dat heb ik uiteindelijk niet gedaan. Haar naam werd Molly. Mijn petekindje Cas had haar liever Cupcake genoemd en zijn broertje Wes vond Polly het leukste. Sindsdien noemen we haar Molly Polly Cupcake en zo kwam ik ook op het idee van deze naam voor mijn blog. Het combineert mijn 2 grote liefdes, bakken en Molly!

Molly is echt een typische teckel: super lief, speels, maar ook heel eigenwijs. Ik moet elke dag wel een keer om haar streken lachen. Naast bezig zijn met bakken en met Molly lees ik ook heel veel en spreek ik graag met vriendinnen af. Zoals je misschien al kunt raden, vinden veel van deze afspraakjes plaats in restaurants, ijssalons of op een gezellig terras.

2 donuts met glazuur