Molly’s verjaardagsfeestje

Vandaag is het groot feest, want Molly wordt 6 jaar! Natuurlijk ga ik haar vandaag extra verwennen met aaitjes, snoepjes en spelletjes. Ik ben zo gelukkig met haar, ze is echt mijn maatje. Toen Molly 2 jaar werd, waren de kinderen van vriendinnen nog wat kleiner, dus toen heb ik een officieel verjaardagsfeestje voor Molly gegeven. 4 mensenvriendjes kwamen op het feestje, dat natuurlijk in stijl gevierd moest worden. Lees snel verder hoe haar feestje was. Misschien krijg je nog inspiratie voor een feestje voor jouw huisdier.

De uitnodigingen

Een feestje begint natuurlijk met het versturen van uitnodigingen. Deze hondenkopjes kun je makkelijk zelf maken. Je hebt alleen wat karton nodig en een pen. Op de halsband kun je de namen van de kinderen die uitgenodigd zijn schrijven.

Het eten

Natuurlijk hoort er lekker eten te zijn op een verjaardag. De kinderen konden snoepen van popcorn (die de snoepjes van Molly voorstellen), zoutstengels (voor de botjes / stokjes van Molly) en rijstsnoepjes (voor de brokjes van Molly).

Molly werd verwend met een heerlijk mengsel van brokjes, hondensnoepjes en paté. De kids mochten deze mix zelf maken voor haar. Molly heeft ervan gesmuld. Ik had cupcakes gebakken en de kinderen mochten die versieren. Kijk eens hoe leuk de hondenpootjes zijn gelukt.

De spelletjes

Heel belangrijk op een feestje voor honden en kinderen zijn de spelletjes. Molly vindt alles leuk en is altijd enthousiast als je met haar speelt. Een van haar favoriete spelletjes is deze: je gaat een stukje uit elkaar zitten. Ieder kind krijgt een paar brokjes en om de beurt roepen ze Molly bij zich. Als Molly komt, geven ze haar het brokje. Dit spelletje was ook nu weer een succes. Ook heeft ze gespeeld met de mooie knuffels en piepbeestjes die ze gekregen had voor haar verjaardag. Als laatste hebben de kinderen nog een leuke hondenkleurplaat gemaakt.

Molly

Natuurlijk hoort er nog een klein afscheidscadeautje bij een feestje. De 4 kids kregen nog een leuke hondenknuffel en toen was het tijd voor afscheid. Molly en haar vriendjes hebben genoten. Wil je ook eens een feestje geven voor je hond of kat? Of misschien heb je al eens de verjaardag van je huisdier gevierd? Laat het me weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *