Zelf meringues bakken

Twee weken geleden kwam het eerste recept met meringue online. Heb je al kans gehad om de Eton mess te maken? En hoe vond je het? Vorige week heb ik je tips gegeven om zelf goede meringue te kunnen maken en deze week is het tijd om zelf meringues te bakken. Het is, zeker als […]

Read more

Pimp je croissant

Vandaag heb ik geen echt recept voor je, maar wel iets wat snel een leuk resultaat geeft én heel erg lekker is. Bijna iedereen lust wel croissants, maar af en toe wordt het een beetje saai. Verder dan jam of kaas voor erop kom ik meestal niet. Tijd dus voor iets anders, namelijk Pimp je […]

Read more

Appelcrumble met hazelnoten

Ik vind crumbles echt comfortfood. Als het regent en waait, warmt deze crumble je lichaam en je hart. Crumbles zijn ook nog eens heel gemakkelijk te maken. Ze zijn lekker als toetje, maar stiekem eet ik ze ook wel eens als ontbijt. Ik doe hazelnoten en havermout in de kruimeltjes, zodat ze net wat meer […]

Read more

Appelflappen met cranberry

Vorige week zette ik een artikel online over bakken met kinderen. Uiteraard hoort er dan ook een recept bij van iets wat je heel makkelijk samen met ze kunt maken. En dat zijn appelflappen. Appelflappen zijn altijd lekker en ze hoeven ook maar 15 minuten in de oven. Handig als de kinderen niet veel geduld […]

Read more

Klassieke dikke wafels

Happy New Year! Dat al jullie wensen en dromen voor dit nieuwe jaar mogen uitkomen! 2020 begint voor mij met dit bakblog. Een leuke uitdaging waar ik veel zin in heb. In Limburg is het een traditie om voor nieuwjaarsdag wafels te bakken, maar natuurlijk zijn deze wafels het hele jaar door lekker. Dit recept […]

Read more