Chocoladeletters met fondant

Yes, we gaan weer richting Sinterklaas, dus daar hoort natuurlijk een lekkere chocoladeletter bij. Wil je eens wat anders? Decoreer ze dan met allerlei leuke fondantvormpjes. Kijk maar eens naar de foto’s van de letters die ik gemaakt heb. Dat ziet er toch hartstikke leuk uit?

Het is helemaal niet moeilijk en het is super origineel om cadeau te geven, want zo zie je chocoladeletters nergens. En je kunt ze ook nog eens aanpassen aan de smaak van degene aan wie je de letters geeft. Lief en romantisch met veel rood en roze, stoer met sterren in geel of lieflijk met allerlei kleuren bloemetjes. Het kan allemaal!

Chocoladeletters E en R gedecoreerd met fondant
INGREDIËNTEN CHOCOLETTERS

poedersuiker

water

chocoladeletters

fondant in kleuren die je leuk vindt

poedersuiker

water

BEREIDING

Doe wat poedersuiker in een glas en doe daar een paar druppeltjes water bij en roer goed. Je moet er de fondantdecoratie mee op de letters plakken, dus het glazuur mag niet te vloeibaar zijn. Rol de fondant uit en steek er leuke vormpjes uit. Plak ze op de chocoladeletters met het glazuur.

TIP

Je kunt fondantstekers gebruiken, maar ook kleine koekjesuitstekers. Het hertje en het hart op de foto is met een koekuitsteker gedaan.

chocoladeletter A met bloemetjes van fondant
Tekst Zoete groetjes. Kim,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *