Cheesecakejes met abrikozencompote

Ik had laatst wat MonChou over, je weet wel, die heerlijke roomkaas waar je cheesecake mee kunt maken. En dat was dan ook precies wat ik deed. Deze keer koos ik voor een versie met een lekkere speculaasbodem en zachtzoete abrikozencompote. De chocoladeparels maken dit heerlijke toetje nog wat feestelijker. Wanneer ga jij deze cheesecakes […]

Read more

Cheesecake met aardbeien en witte chocola

Het wordt wel weer eens tijd voor een recept voor cheesecake. Ik zag namelijk dat er pas 2 recepten op het blog staan en dat is natuurlijk veel te weinig, niet? Ik heb in ieder geval wel weer eens zin in een romige taart met MonChou. Ik heb het recept van Rudolph van Veen gebruikt. […]

Read more

Oreo-cheesecake

Ik weet niet waarom, maar ik houd niet zo van gebakken cheesecake, zoals de New York cheesecake. Maar des te meer houd ik van ongebakken cheesecake. Deze cheesecake bevat geen eieren en hoeft niet in de oven. Het is meer zoals een kwark- of yoghurtcake maar dan met roomkaas. Zelf gebruik ik het liefste MonChou. […]

Read more

Cheesecake met aardbeien

We kunnen nu nog even genieten van de heerlijk zoete zomerkoninkjes, dus ik plaats vandaag weer een recept met aardbeien. Ze behoren tot de populairste fruitsoorten ter wereld, door hun frisse, zoete smaak en hun sappigheid. Als je de mogelijkheid hebt ze zelf te telen, zou ik dat zeker doen. Ik heb elk jaar een […]

Read more