Amaretto Sunrise cocktail

Vandaag is het alweer oudjaarsdag. De tijd is omgevlogen, maar tegelijkertijd lijkt het veel langer dan een jaar geleden dat ik mijn blog begon. Het was echt een mooie ervaring en ik heb echt zin om er weer een jaar voor te gaan, hopelijk met jullie allemaal! Ik wil iedereen die mijn blog leest, berichten liket op Facebook en natuurlijk de mensen die mijn recepten hebben uitgeprobeerd heel erg bedanken, ik ben super blij met jullie! Oudjaaravond is een speciale en mooie avond en daar hoort natuurlijk een prachtige cocktail bij, de Amaretto Sunrise. Is het geen beauty door de 2 kleuren? Dat ontstaat doordat je de grenadine pas als laatste in het glas schenkt en dan zinkt dat naar de bodem.

INGREDIËNTEN AMARETTO SUNRISE COCKTAIL

Voor 1 glas

20 ml Amaretto

60 ml sinaasappelsap

10 ml citroensap

10 ml grenadine

BEREIDING

Meng de Amaretto met het fruitsap. Schenk het in een mooi cocktailglas. Schenk dan de grenadine er rustig bij. Geniet van deze cocktail en een hele fijne oud op nieuw gewenst!

TIP

Als je geen grenadine hebt, kun je ook een andere siroop gebruiken. De smaak wordt dan natuurlijk iets anders, maar ik heb het getest met frambozensiroop en dat was ook lekker.

2 thoughts on “Amaretto Sunrise cocktail

  1. Winterse fruitbowl - MollyPollyCupcake

    […] jaar, joehoe! Vorig jaar luidde ik het oude jaar uit met deze heerlijke Amaretto Sunrise cocktail: https://www.mollypollycupcake.nl/amaretto-sunsrise-cocktail/. En ook dit jaar wil ik jullie verrassen met een lekker drankje, namelijk […]

    # 30 december 2021 at 11:04 Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *