Aardbeien-ijsshake met Oreo

Weet je dat ik nog nooit een milkshake ergens heb gedronken? Ik heb dus geen idee hoe het hoort te smaken, maar dat weerhoudt me er niet van ze zelf te maken. Alleen houd ik niet van melk, op zich essentieel voor een milkshake, maar alleen met ijs zijn milkshakes ook heerlijk. Ik noem ze dan ijsshake en zo is dat probleem ook weer opgelost! De ijsshake van vandaag maak ik met vanille-ijs, aardbeien, hagelslag en Oreo-koekjes. Kan bijna niet lekkerder toch?

close up van de oreokoekjes op de ijsshake
INGREDIËNTEN IJSSHAKE

Voor 2 grote glazen

300 gram aardbeien

300 ml vanille-ijs

een flinke hoeveelheid hagelslag

6 Oreo-koekjes

BEREIDING

Maak de aardbeien schoon en snijd ze in stukjes. Doe ze met het ijs en de hagelslag in de staafmixer of blender. Mix tot je een mooie, dikke ijsshake hebt. Schenk de shake in de glazen en verkruimel er de koekjes over

aardbeien-ijsshake met oreo met een teckeltje voor een grappige foto
TIP

Een ijsshake maken gaat het beste in een blender. Zelf heb ik geen blender, dus maak ik mijn shakes in de staafmixer. Je moet dan een beetje kracht zetten, maar op zich gaat dat prima.

tekst Liefs, Kim

2 thoughts on “Aardbeien-ijsshake met Oreo

 1. Marlies nijsten

  Alweer bedankt Kim. Groetjes ook aan mam

  # 3 mei 2021 at 08:53 Reply
  • Kim

   Zal ik doen! Leuk dat je mijn blog bezoekt!

   # 3 mei 2021 at 09:44 Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *